корисник:
лозинка:
регистрација

Чланство

Суштину Удружења чине његови чланови. Својим стручним знањем, одговорним приступом и квалитетом рада чланови штите углед Удружења. Циљ је да Удружење буде престижна организација и зато желимо да примамо само квалификоване и квалитетне судске и стручне преводиоце који ће квалитетом свог рада штитити струку и углед овог струковног Удружења и који ће, кроз размену знања и предвиђену обуку помагати једни другима, а посебно млађим члановима да што боље обављају овај посао. Зато вас молимо да не замерите на свеобухватности Пријаве. 
За чланство у Удружењу могу се пријавити сви заинтересовани квалификовани кандидати који испуњавају услове и прихватају нормативна акта Удружења /Статут, Правилник, Кодекс/. 

Пријава са упутством

Чланарина

1. ПРИСТУПНА ЧЛАНАРИНА

Приступна чланарина је симболична и износи само 1500 динара.
По уплати ове чланарине, кандидат постаје доживотни члан и добија лозинку за приступ Терминолошкој бази Удружења.

2. ДОНАЦИЈЕ
 
Заинтересовани чланови, а нарочито они који остваре одређен
приход преко Удружења могу да дају одређене донације за 
УССПС да би помогли његово функционисање.


 • Годишња скупштина Удружења  Поштоване колегинице и колеге, Oбавештавамо све чланове Удружења и остале заинтересоване судске и стручне преводиоце да је ГОДИШЊА СКУПШТИНА УДРУЖЕЊА одржана 21.10.2016. у канцеларији Удружења у ул. Гаврила Принципа бр. 20 и позивамо све чланове и друге заинтересоване колеге које нису могле да присуствују да погледају Изводе из Записника са годишње скупштине који се налазе на нашем веб сајту под секцијом Корисне информације.

 • С поштовањем, УО Удружења

 • Сарадња са Via Academica Edukacijom


  Подршка младим и амбициозним људима.

 • Удружење даје посебан попуст на преводилачке услуге (преводи и овера превода) као и припрему за полагање међународно признатих испита (IELTS i Cambridge испити) за клијенте Via Academica Edukacije (https://viacademica.com).

 • Записник са седнице у МП


  Дана 25. априла 2016. године одржан је састанак у Министарству правде између представника Удружења и консултанта за реформу правосудних професија, госп. Иване Нинчић. Учесници састанка су разговарали о реформи правосудних професија, о стандардизацији услуга судских преводилаца, ажурирању спискова судских преводилаца и постављању нових судских преводилаца, тј. како постати судски преводилац. (Записник у прилогу).

 • Годишња скупштина Удружења  Поштоване колегинице и колеге, чланови Удружења, Oбавештавамо вас да ће се годишња скупштина Удружења одржати у току године. Тачан датум и дневни ред биће благовремено послати свим члановима Удружења. Скупштина је отворена и за потенцијалне будуће чланове и медије. С поштовањем, УО Удружења


 • Сарадња са катедром за Англистику  Дана 17. маја 2016 одржан је састанак на Филолошком факултету у Београду између представника Удружења и шефа Катедре за англистику, проф. др Радојке Вукчевић. Учесници састанка су разговарали о могућим видовима сарадње између Удружења и Катедре за англистику. С поштовањем, УО Удружења


 • Основано Удружење
  Удружење судскиx и стручних преводилаца Србије основано је 24.02.2012. Видите рубрику Чланство


 • Осликавање дворишта
  Апсолвенти Факултета примењених уметности у Београду на челу са својим професором Мирoславом Лазовићем почели су да осликавају зидове у дворишту Удружења.


 • O'Malley
  Даме, не бојте се, дођите у Удружење. Овај мали, на слици, који ће једног дана постати велики O'Malley ухватио је и последњег миша у дворишту Удружења.


 • Осликавање великог зида
  Професор Лазовић је лично почео да осликава велики зид у дворишту Удружења.

© Удружење судских преводилаца 2012

Мапа сајта | Правила коришћења